Interzicerea UDMR in Romania fiind organizatie terorista

                                                                                                                                                                                                                                 Imediata interzicere a partidului politic UDMR in Romania, pentru ca pune in pericol de la existenta lui interes national , culutral si etnic Romanesc, cum este posibil ca tu ca roman in zonele de unguri sa nu poti vorbi romana ca nu esti servit de nimeni si se uita la tine parca ai fi din alta tara, acest partid UDMR care de cand sa infiintat doar are ca scop destramarea Ardealului de Romania trebuie efectuat interzicecerea lui conform constitutiei, cred ca nu mai are nimeni nic un dubiu ca incalca mai multe legi constitutionale. In orice alta tara civilazta acesti indivizi ar fii interzisi asa ca cer opinia publica si aceasta petitie pentru ai desfiinta partidul UDMR si ai exclude imediat din parlamentul romania! 

Existenta unuii astfel de partid este o jignire la adresa oricarui roman si tari noastre asa ca dragi romani nu mai inghiti-ti asta si haideti sa smenam si impartasim la concetateni nostri aceasta Petitie pentru a elibera Romania de acesti parasiti!


IMG-20151103-WA0004.jpg

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Paul-infinity8 a entregar mi firma a quienes tengan poder de decisión sobre este tema.


O

Recibirá un mensaje de correo electrónico con un enlace para confirmar su firma. Para asegurarse de que recibe nuestros correos electrónicos, añada info@peticiones.net a su libreta de direcciones o a la lista de remitentes seguros.

Tenga en cuenta que no puede confirmar su firma mediante una respuesta suya a este mensaje.
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...